Recent posts

{'en': 'Same in English', 'hu': 'Szervusztok Urak'}

Same in English

Same in English! Vajon hogy mondják angolul, hogy elsőzni ősi román szokás? Mindegy, valahogy majd megoldom, lényeg most csak az, hogy sikerült végre saját szerveren, saját fejlesztésű blogmotorral megoldani 10 perc alatt azt a fajta bilingualitást, amit Wordpressel évek alatt nem :) Szóval mostantól semmi akadálya akár englishül is tolni a kontentot.

read more →
Mégis ki a tököm az a Tomanovics Gergely?

16730546_10158277545255080_2187753450919255923_n.jpg

A Fideszesek szerint áruló, a balosok szerint egy hülye barom, aki annak idején (2010 előtt, fideszesként) nem látta előre azt az ámokfutást, ami jön. 2014 előtt Gery Greyhound - így megvan? Best of Gyurcsány, A mi éveink, Kubatov-lista és hasonlók...

Valójában csak egy hétköznapi állampolgár, aki fideszesként és most is ugyanabban hitt: hogy a változás a fejekben kezdődik. Hosszú utat jártam végig, dolgoztam gyárban három műszakban minimálbérért majd minisztériumban olyan életszínvonalon, amiről sokan álmodni se mernek, laktam 300 lakosú faluban és Buda szívében, építettem a NER-t, most pedig dolgozom a lebontásán - ezekről 2016-ban könyvet is írtam, most pedig azon dolgozom, hogy az eddig összegyűjtött szakmai- és élettapasztalatomat arra fordítsam, hogy azt az utat, amit én kitapostam, minél többen végig tudják járni.

dolgok, amik meghatározók ->

Nem a spanyolviaszt akarom újra feltalálni: csupa olyasmiről van szó, ami már egyszer működött. Legfőképp ezekről szól ez a blog, bővebb  összefoglaló itt.

Olvasd el a hitvallásomat a Facebook-oldalamon (ha már ott jársz, akár egy lájkkal is megdobhatsz), nézz be a boszorkánykonyhámba, hogy milyen nagy projekttel készülök hamarosan betörni a köztudatba.

Kapcsolat: facebook.com/TomanovicsGergely - [email protected]