Legfrissebb bejegyzések

{'en': 'Same in English', 'hu': 'Szervusztok Urak'}

Szervusztok Urak

Első! :) Tudom, elsőzni ősi román szokásnak számított már 2009-ben is, amikor az első blogomat elindítottam, itt meg nem is ez lesz az első, ha majd elkészül a saját motor és átköltöztetek ide mindent, de helykitöltő szövegnek ez most pont jó ide.

olvass tovább →
Mégis ki a tököm az a Tomanovics Gergely?

16730546_10158277545255080_2187753450919255923_n.jpg

A Fideszesek szerint áruló, a balosok szerint egy hülye barom, aki annak idején (2010 előtt, fideszesként) nem látta előre azt az ámokfutást, ami jön. 2014 előtt Gery Greyhound - így megvan? Best of Gyurcsány, A mi éveink, Kubatov-lista és hasonlók...

Valójában csak egy hétköznapi állampolgár, aki fideszesként és most is ugyanabban hitt: hogy a változás a fejekben kezdődik. Hosszú utat jártam végig, dolgoztam gyárban három műszakban minimálbérért majd minisztériumban olyan életszínvonalon, amiről sokan álmodni se mernek, laktam 300 lakosú faluban és Buda szívében, építettem a NER-t, most pedig dolgozom a lebontásán - ezekről 2016-ban könyvet is írtam, most pedig azon dolgozom, hogy az eddig összegyűjtött szakmai- és élettapasztalatomat arra fordítsam, hogy azt az utat, amit én kitapostam, minél többen végig tudják járni.

dolgok, amik meghatározók ->

Nem a spanyolviaszt akarom újra feltalálni: csupa olyasmiről van szó, ami már egyszer működött. Legfőképp ezekről szól ez a blog, bővebb  összefoglaló itt.

Olvasd el a hitvallásomat a Facebook-oldalamon (ha már ott jársz, akár egy lájkkal is megdobhatsz), nézz be a boszorkánykonyhámba, hogy milyen nagy projekttel készülök hamarosan betörni a köztudatba.

Kapcsolat: facebook.com/TomanovicsGergely - [email protected]