Card image

FONTOS NAGYBETŰS KIEMELT POSZT

Alatta kisebb szöveg, ami lehetne akár hosszabb is, ha...


Zászlót bont a Kreatív Ellenállás Mozgalom!

De kik is vagyunk valójában?

Különféle kreatív szakmák művelői és lelkes amatőrök, akik megunták, hogy tétlenül kell végignéznünk azt, amivé ma a politika vált, ezért a saját eszközeinkkel és szakmai tudásunkkal (szoftverfejlesztés, grafika, videó, szövegírás, stb) próbáljuk felvenni a harcot a megosztottsággal, a gyűlölettel, a vitakultúránk teljes lezüllésével, a tévinformációkkal és a közönnyel.

TL;DR: ti nem unjátok még ezt az ostoba, egybites politizálást?

Alkalmazásokat és weboldalakat fejlesztünk, ismeretterjesztő videókat gyártunk, gerillaakciókat szervezünk, tanítjuk és segítjük egymást, hogy közös erővel látványos, hasznos, hatásos, nagy tömegeket elérő és elgondolkodtató anyagokat készítsünk, amelyek a tényszerű vitákat és az ezekből kialakuló okos kompromisszumok megtalálását ösztönzik.

Nem a kormány ellen és nem különféle politikai szereplők mellett állunk, nincsenek politikai ambícióink, nem fogunk pártot alapítani. Mi csak azt szeretnénk elérni, hogy minél többen legyünk, akik igényelnek egy teljesen új hangnemet a politikában (hisszük, hogy a piac törvényei alapján idővel a kereslethez igazodik majd a kínálat is) és hogy minél többen tegyünk is azért, hogy történjen valami.


Ha Te is ilyen vagy, és csatlakoznál hozzánk nem csak szavakban, hanem tettekben is, töltsd ki a jelentkezési űrlapot, és hamarosan ennél sokkal részletesebben megismerheted a koncepciónkat

Zárt Facebook-csoportunkba is szeretettel várunk az ötleteiddel, javaslataiddal, kritikáiddal

Facebook-oldalunkon pedig mindenről be fogunk számolni, hogy mit is csinálunk

Kik vagyunk?

Kreatív Ellenállás Mozgalom - KEMO


A Kreatív Ellenállás Mozgalom változatos eszközökkel harcol azért, hogy másképp viszonyuljunk a politikához, mint eddig.
Tudj meg többet!


Itt is megtalálsz minket