Card image

FONTOS NAGYBETŰS KIEMELT POSZT

Alatta kisebb szöveg, ami lehetne akár hosszabb is, ha...


Blog Post - Start Bootstrap Template

Hosszabbítsd meg Bicskéig v2: itt a magyar Transport Fever 2 map, amin akár a felcsúti kisvasutat is megépítheted!

Tomanovics Gergely, 2019. december 13. csütörtök 11:27


Végre megjelent a Transport Fever 2, a nagy klasszikus Transport Tycoon Deluxe-hoz méltó közlekedésihálózat-menedzser játék újabb kiadása. A második verzió egyik legfontosabb újdonsága, hogy végre normális térképszerkesztőt is kapott, úgyhogy el is készítettem vele Magyarország egy részét (Budapest kb 100 kilométeres vonzáskörzetét), így végre te is szabadon játszhatsz Mészáros Lőrincet!


Ha még nem ismered a játékot: közúti és vasúti hálózatot kell építeni és fejleszteni (infrastruktúra kiépítése, járművek vásárlása, megállók és menetrendek kialakítása) hogy utasokat illetve nyersanyagokat és árucikkeket tudj A pontból B-be eljuttatni települések és iparterületek között az adott lakó- vagy iparterület igényeit figyelembe véve úgy, hogy nyereséges legyen a hálózat. A játék az 1850-es évektől indul, kezdetben lovas szekerek és gőzmozdonyok állnak rendelkezésre, később egyre nagyobb kapacitású és teljesítményű közúti-, vasúti-, légi- és vízijárműveket vethetsz be a minél nagyobb profit érdekében.

A telepítés menete:

  • Ha még nincs meg, vedd meg steamen a játékot: link
  • Telepítés után a [steam_könyvtárad]/userdata/[felhasználói_azonosító]/446800/local/settings.lua fájlban az “experimentalMapSizes = false” sorban a false-ot írd át true-ra
  • A Steam Workshopban a map adatlapján kattints a subscribe/feliratkozás gombra: link
  • Indítsd el a játékot, a főképernyőn válaszd a "free game"-et, ezután a jobb felső sarokban a "play map" gombot, és válaszd ki a Budapest 2.1-et a listából!

Jó szórakozást! :) Ha van kedved, kommentben oszd meg az alkotásaidat a pályán, alább néhány saját kép a pályán eltöltött 1-2 hétnyi játék után:


Kik vagyunk?

Kreatív Ellenállás Mozgalom - KEMO


A Kreatív Ellenállás Mozgalom változatos eszközökkel harcol azért, hogy másképp viszonyuljunk a politikához, mint eddig.
Tudj meg többet!


Itt is megtalálsz minket