Timeline

 • Balos kártya reszponzív képpel

  Hely, dátum, akármi  Leírás 1 HTML-formázással, linkekkel meg ami csak kell

 • Jobbos kártya reszponzív videoembeddel

  Hely, dátum, akármi  Leírás 2 HTML-formázással, linkekkel meg ami csak kell

  Itt van ilyen Bootstrapos gonb is

 • Balos reszponzív animgif külső forrásból

  Hely, dátum, akármi  Leírás 3 HTML-formázással, linkekkel meg ami csak kell

  Gomb szöveg 2

 • Oldalváltás nélküli

  Hely, dátum, akármi


  Kontent 1


  kontent 2
  Kontent 3
  • lorem
  • ipsum
  • dolor
Mégis ki a tököm az a Tomanovics Gergely?

16730546_10158277545255080_2187753450919255923_n.jpg

A Fideszesek szerint áruló, a balosok szerint egy hülye barom, aki annak idején (2010 előtt, fideszesként) nem látta előre azt az ámokfutást, ami jön. 2014 előtt Gery Greyhound - így megvan? Best of Gyurcsány, A mi éveink, Kubatov-lista és hasonlók...

Valójában csak egy hétköznapi állampolgár, aki fideszesként és most is ugyanabban hitt: hogy a változás a fejekben kezdődik. Hosszú utat jártam végig, dolgoztam gyárban három műszakban minimálbérért majd minisztériumban olyan életszínvonalon, amiről sokan álmodni se mernek, laktam 300 lakosú faluban és Buda szívében, építettem a NER-t, most pedig dolgozom a lebontásán - ezekről 2016-ban könyvet is írtam, most pedig azon dolgozom, hogy az eddig összegyűjtött szakmai- és élettapasztalatomat arra fordítsam, hogy azt az utat, amit én kitapostam, minél többen végig tudják járni.

dolgok, amik meghatározók ->

Nem a spanyolviaszt akarom újra feltalálni: csupa olyasmiről van szó, ami már egyszer működött. Legfőképp ezekről szól ez a blog, bővebb  összefoglaló itt.

Olvasd el a hitvallásomat a Facebook-oldalamon (ha már ott jársz, akár egy lájkkal is megdobhatsz), nézz be a boszorkánykonyhámba, hogy milyen nagy projekttel készülök hamarosan betörni a köztudatba.

Kapcsolat: facebook.com/TomanovicsGergely - [email protected]