hosszú poszt fejléckép helye
Blog Post - Start Bootstrap Template

Ígéretfigyelő: kövessük nyomon együtt a politikusok vállalásainak teljesülését!

Tomanovics Gergely, 2019. december 24. kedd 12:00


Itt a Kreatív Ellenállás Mozgalom első saját fejlesztésű webalkalmazása, amivel szeretnénk a számonkérhető és felelősségteljes politizálást segíteni


Karácsony Gergely 131 pontból álló programot tett közzé a közelmúltban, amely mindenre kiterjedően vázolja, hogy hogyan képzeli Budapest jövőjét.

Úgy gondoltam, érdekes lenne a következő 5 évben nyomon követni, hogy ebből a 131 pontból mennyi és hogyan teljesül, hogy az 5 éves ciklus végén objektív képet kaphassunk Karácsony Gergely főpolgármesteri munkájáról. Kifejezetten pozitív, hogy miután tesztüzemben elindítottam itt az oldalamon, még maga Karácsony Gergely is elismerően nyilatkozott a projektről, ezen fellelkesülve tovább is fejlesztettem, hogy akárhány tetszőleges politikus programját kezelni tudja, nagyon bízom abban, hogy ezzel tehetünk egy lépést a számonkérhető és felelősségteljes politizálás felé.

Frissítés -
A nagy érdeklődésre való tekintettel az Ígéretfigyelő önálló szerverre költözött és a saját igeretfigyelo.hu domainen érhető el. Facebook-oldal: facebook.com/igeretfigyelo


De ki a tököm az a Tomanovics Gergely?

Szélsőségesen középutas, militáns pacifista, aki ott volt a NER bölcsőjénél, most pedig szeretne a sírjára hugyozni végre. A Fideszesek szerint Soros-bérenc hazaáruló az utóbbiért, az ellenzékiek szerint pedig Orbán-bérenc hazaáruló az előbbiért... :)

Tudom, hogy sokaknak ezt nehéz lehet megemészteni ebben a kiélezett, egybites politikai rendszerben, pedig egyszerű a dolog: igyekszem mindig a józan középutat és az igazságot keresni. Vagyis igyekezTEM, de 2018. áprilisában számomra világossá vált, hogy azt Magyarországon nem találom meg egy darabig, úgyhogy most már inkább csak programozgatok, videózgatok, blogolgatok, meg ilyenek, és húzok elfelé az országból, aztán majd lesz valami.

Facebook
YouTube
Twitch
Tumblr
TikTok


Log in

Current user:
session['logged_in'] = False
session['user_name'] = None
session['language'] = hu


placeholder of new KEMOPASS login form
temp_login


Kövess Twitteren is!