hosszú poszt fejléckép helye
Blog Post - Start Bootstrap Template

Videó: Mennyire tartják be ígéreteiket a magyar politikusok? Figyeljük és kérjük számon együtt!

Tomanovics Gergely, 2020. december 1. kedd 19:07


Elkészült a saját fejlesztésű Ígéretfigyelő továbbfejlesztett változata, ahol egyszerűen áttekinthető formában lehet az egyes politikusok vállalásainak teljesülését figyelemmel kísérni, ezt pedig egy egyszerűen használható szerkesztői rendszer segíti - a videóban ennek működésébe nyújtok egy kis betekintést, hátha többen kedvet kaptok hozzá, hogy minél több politikus programja szerepeljen a rendszerben.


2019. őszén eredetileg csak hobbi-gyakorlóprojektként indult a Karácsonyfigyelő oldalam, amin Karácsony Gergely ígéreteinek teljesülését lehet nyomon követni.

Olyan sok pozitív visszajelzés jött (még maga Karácsony Gergely is elismerően nyilatkozott róla) és olyan sokan kérték, hogy más politikusokról is legyen ilyen, hogy úgy döntöttem, továbbfejlesztem a rendszert és lehetőséget biztosítok arra, hogy több szerkesztő együttműködésével tetszőleges számú politikust tudjon kezelni.

Mostanra készült el a szerkesztőfelület, egyelőre - amolyan publikus bétatesztként - az [email protected] e-mailcímen tudsz regisztrációt igényelni, a rendszer működését pedig az alábbi videón tekintheted meg. Ha kedvet kaptál hozzá, hogy te is részt vegyél a felelősségteljes és számonkérhető politizálásért folyó munkában, esetleg egyéb ötleteid illetve javaslataid vannak, örömmel várom a jelentkezésed!

Frissítés - 2021. április 6.
Idén tavasszal ismét jelentős átalakításon és bővítésen esik át az oldal, a legfontosabb cél, hogy akár több nyelven több ország politikusai is felvihetőek legyenek a rendszerbe. Az Ígéretfigyelő nyílt forrású projektté válik, ehhez a kód teljes újraírása folyamatban van (alkalmazva az elkészítése óta eltelt másfél évben elsajátított objektumorientált szemléletet és sok egyéb új ismeretet) hogy áttekinthetőbb legyen és hatékonyabban lehessen új funkciókkal bővíteni. Ebbe a folyamatba mostantól Python programozási ismeretekkel bárki csatlakozhat a GitHubon: https://github.com/GeryGreyhound/promisetracker


De ki a tököm az a Tomanovics Gergely?

Szélsőségesen középutas, militáns pacifista, aki ott volt a NER bölcsőjénél, most pedig szeretne a sírjára hugyozni végre. A Fideszesek szerint Soros-bérenc hazaáruló az utóbbiért, az ellenzékiek szerint pedig Orbán-bérenc hazaáruló az előbbiért... :)

Tudom, hogy sokaknak ezt nehéz lehet megemészteni ebben a kiélezett, egybites politikai rendszerben, pedig egyszerű a dolog: igyekszem mindig a józan középutat és az igazságot keresni. Vagyis igyekezTEM, de 2018. áprilisában számomra világossá vált, hogy azt Magyarországon nem találom meg egy darabig, úgyhogy most már inkább csak programozgatok, videózgatok, blogolgatok, meg ilyenek, és húzok elfelé az országból, aztán majd lesz valami.

Facebook
YouTube
Twitch
Tumblr
TikTok


Log in

Current user:
session['logged_in'] = False
session['user_name'] = None
session['language'] = hu


placeholder of new KEMOPASS login form
temp_login


Kövess Twitteren is!